Selasa, 19 Juni 2018

Modellen met nep-acne verlevendigen de etappe Milan Men's Fashion Week

http://lsyindonesia.com/10-faktor-penyebab-seseorang-bisa-terjangkit-kanker-payudara/

Modellen met nep-acne verlevendigen de etappe Milan Men's Fashion Week

 

Milan Men's Fashion Week wordt momenteel gehouden. In de modeshow worden meestal de modellen van sexy mannen getoond, maar Moto Guo-ontwerpers hebben verschillende weergaven van de modeshowcollectie van de lente 2017-mode. Maleisische ontwerper die de mannelijke en vrouwelijke modellen heeft geïntroduceerd die verschijnen met een volledig gezicht acne. Acne in het gezicht is een gevolg van make-up. De nep-acne is gepleisterd op de wang, kin en voorhoofd.

 

Moto heeft zijn eigen redenen om modellen weer te geven met gezichten die opzettelijk onvolmaakt zijn gemaakt. Volgens hem moeten jongeren zich niet schamen voor de huidproblemen die ze hebben. Omdat de acne deel uitmaakt van de tiener. De reden is dat Moto Guo zo'n uiterlijk wil creëren omdat hij vindt dat kinderen en tieners niet altijd foutloos hoeven te lijken, zei zijn woordvoerder zoals geciteerd door News Australia.

 

Moto maakt een unisex-outfit die kan worden gebruikt voor mannen en vrouwen. Hij ontwierp een kinderthema, waar veel gebruik wordt gemaakt van geruite motieven en felle kleuren.

 

Een van de kleding die de aandacht trok, is een blouse in de vorm van een 'shirt' met lintdetail op de schouder. De kleding die hij had aangehaald, weerspiegelt de gelukkige zomer. Het thema van deze collectie is Picnic In The Society, waar jonge mensen worden blootgesteld aan de zon en vandaar dat hun natuurlijke acne en roodheid er echt uit zullen zien, voegde de woordvoerder eraan toe. (kik / kik)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar